Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ο πόλεμος δικός τους – Τα θύματα δικά μας

 Παρασκευή  13 Νοέμβρη  2015: 

     Το Παρίσι γίνεται στόχος πολλαπλών βομβιστικών επιθέσεων με συνολικό απολογισμό 128 νεκρούς και 180 τραυματίες(μέχρι στιγμής).Ένας φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου, εστιατόρια, καφετέριες και ένας συναυλιακός χώρος γίνονται πεδίο εκτελέσεων. Νέοι, οικογέ
νειες, ζευγάρια, παρέες είναι ο στόχος των τρομοκρατών που πυροβολούν αδιακρίτως. Λίγο αργότερα ο στρατός γεμίζει την πόλη και σταθεροποιεί την κατάσταση. Το ισλαμικό κράτος (ISIS) αναλαμβάνει με διάφορα βίντεο και ανακοινώσεις στο διαδίκτυο την ευθύνη των επιθέσεων.


      Σε μια περίοδο που βομβαρδίζεται η μέση ανατολή από τους στρατούς ΗΠΑ και ΝΑΤΟ , που η μεσόγειος γίνεται τάφος των προσφύγων που προσπαθούν να αποδράσουν απ’ τη φρίκη του πολέμου,  μια επίθεση από τον ISIS στέκεται σαν αφορμή για να κλείσουν τα σύνορα και να προστατεύσουμε την «ελευθερία» μας.

      Καλό θα ήταν να καταλάβουμε όμως πρώτα ποιος έσπειρε στην περιοχή της μέσης ανατολής την σαπίλα των ισλαμοφασιστών. Ποιος τους έθρεψε, τους έδωσε χρήματα, τους έδωσε όπλα, τους εκπαίδευσε να τα χρησιμοποιούν; Γιατί αυτό που έζησε το Παρίσι την Παρασκευή το ζουν οι κάτοικοι της μέσης ανατολής εδώ και δεκαετίες. Και δεν φύτρωσε από μόνο του ξαφνικά το ISIS. Τι είναι λοιπόν το Ισλαμικό κράτος; Δεν είναι τίποτα άλλο από ένας «βολικός» στρατός με τις χορηγίες των Η.Π.Α., της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.

       Τον Απρίλιο του 2013, οι υπουργοί εξωτερικών της ΕΕ απέσυραν όλες τις κυρώσεις που μπλόκαραν την εισαγωγή συριακού πετρελαίου. Έτσι μπόρεσαν οι ομάδες που βρίσκονταν στο βορειοανατολικό τμήμα της Συρίας (ISIS) να ενισχυθούν οικονομικά από τις πετρελαιοπηγές που ήλεγχαν. Και είναι αυτή ακριβώς η απόφαση που συνέβαλε στη σταθεροποίηση της οικονομικής βάσης του ISIS εντός της Συρίας, και στην επέκτασή της οργάνωσης στο βόρειο Ιράκ. Αντιστοίχως η CIA και ανάλογες μυστικές υπηρεσίες ευρωπαϊκών χωρών ενισχύουν εδώ και δεκαετίες τον ισλαμικό φανατισμό σε αυτές τις περιοχές. Ανατρέπουν κυβερνήσεις, βομβαρδίζουν, δολοφονούν και όλα αυτά για τις πολύτιμες πετρελαιοπηγές. Όμως συνήθως το φίδι που εκτρέφουν για τα συμφέροντά τους γυρνάει και τους δαγκώνει το χέρι (από τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και τους μουτζαχεντίν παλιά μέχρι το ΙSIS σήμερα)

       Και τα δάκρυα που χύνουν Ομπάμα, Μέρκελ, Ολάντ είναι κροκοδείλια. Όλες αυτές οι τυφλές τρομοκρατικές επιθέσεις είναι δουλειές του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών και μόνο σκοπό έχουν να σωφρονίσουν και  να φοβίσουν τον λαό και επίσης να βρουν ένα τέλειο άλλοθι στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας να κάνουν νέες στρατιωτικές επεμβάσεις οι δυτικές πολιτισμένες χώρες. Δεν νοιάζονται καθόλου για τους νεκρούς μας. Ο κόσμος που δολοφονήθηκε την Παρασκευή στο Παρίσι είναι αδέρφια μας, όπως αδέρφια μας είναι και οι χιλιάδες νεκροί των πολέμων στη μέση ανατολή και οι χιλιάδες πρόσφυγες .


ΜΟΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ISIS, ΗΠΑ, ΕΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ


ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΑΝΙΑΣ- ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου